Με Δυο Λόγια

Ανακοίνωση: Εγγραφές νέων μελών

Λόγω τεχνικών προβλημάτων η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών έχει απενεργοποιηθεί. Αν θέλετε να γίνετε μέλος παρακαλούμε στείλτε e-mail στο webmaster@etoliko.gr για να σας εγγράψουμε.

Γράψτε μας!

Έχετε κάποια είδηση ή άποψη που θα θέλατε να φιλοξενηθεί στο etoliko.gr;  Έχετε κάποια απορία, ένσταση ή παρατήρηση; Στείλτε τη με e-mail στο webmaster@etoliko.gr.

To etoliko.gr χτίζεται από εσάς!


Σύνδεση

Καλως ήρθες, Επισκέπτης!






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Αφήστε Μήνυμα!

Όνομα:

Μήνυμα:

Αρχική Σελίδα arrow Ειδήσεις arrow Εν Δήμω arrow Η νομός μας στη Philoxenia
Η νομός μας στη Philoxenia Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας   
18.10.07
Image
Η μακέτα του περιπτέρου της Ν.Α.
Στην κορυφαία Ελληνική Τουριστική Έκθεση τη “Philoxenia” που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007, θα συμμετάσχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας και ήδη οι προετοιμασίες για την καλύτερη παρουσία της Νομαρχίας στην έκθεση βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

σ.σ. Σχετικό άρθρο από την περσινή έκθεση όπου εξέφρασε τον προβληματισμό του το μέλος xalara

Η έκθεση διοργανώνεται από την HELEXPO και θα συμμετάσχουν Υπουργεία, κρατικοί οργανισμοί, φορείς της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, οργανισμοί τουρισμού, εκδοτικοί οίκοι ειδικού και οικονομικού τύπου κ.α.
Στο πλαίσιο της 23ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης “Philoxenia” 2007 θα παρουσιαστεί από την HELEXPO το πρόγραμμα «Νομαρχίες και Τουριστική Προβολή» με στόχο να γίνει πιο στενή η συνεργασία της HELEXPO με τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις για την αποτελεσματικότερη και πιο επιθετική προβολή κάθε περιοχής της χώρας.
Τελευταία ανανέωση ( 18.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
© 2012 etoliko.gr